Regia locativ-comunală din capitală și-a început intervenția încă de la ora 03.00

Direcția generală locativ-comunală și amenajare din capitală și-a început activitatea încă de la ora 03.00, intervenind cu 46 de utilaje cu perie și lamă. Au fost împrăștiate 36 de tone de material antiderapant, transmite IPN

De la ora 05.00, în jur de 400 de angajați ai întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ sunt antrenați la deszăpezirea stațiilor de așteptare a transportului public, trotuarelor, platformelor de gunoi și căilor de acces spre instituțiile de menire sociale.

Primăria Chișinău informează că traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă, iar serviciile de profil lucrează pentru depășirea situațiilor problematice, în conlucrare cu Inspectoratul Național de Securitate Publică. Transportul public circulă pe toate rutele municipale, cu mici abateri de la program, pe cursele spre localitățile suburbane și drumurile în pantă.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să sune la Dispeceratul Central municipal, la numerele de telefon: (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.