Reduceri de 50% la abonamentele TV + Internet

                                                     Reduceri de 50% la abonamentele TV + Internet

Moldtelecom, cel mai mare jucător de pe piaţa de comunicaţii din Moldova, lansează din 1 august curent o super promoţie - Internet de ultimă generaţie plus televiziune digitală avansată cu o reducere de până la 50%, timp de 6 luni.

Noua ofertă este destinată clienţilor noi, persoane fizice, care se vor conecta în perioada 1 august - 31 octombrie 2012 şi prevede servicii de Internet cu viteze de până la 100 Mbps, în funcţie de tehnologia disponibilă şi televiziune performantă prin tehnologia IPTV, care include până la 88 canale TV.
Mărimea reducerii depinde de pachetul ales şi este valabilă până la 31 ianuarie 2013.

În plus, abonaţii care vor opta pentru pachetele Univers Comfort şi Univers Plus vor beneficia gratuit de pachetele tematice HD pentru o perioadă de până la 6 luni.

De asemenea, compania oferă gratuit conectarea şi echipamentul pe întreaga durată a promoţiei!

Moldtelecom este compania care câştigă tot mai multă încredere din partea abonaţilor săi pentru aria extinsă de acoperire, calitatea impecabilă, numărul mare de canale oferite cu semnal stabil şi funcţii digitale unice.

Bucură-te  şi tu de cea mai tare televiziune din ţară şi de cel mai bun Internet, care este alegerea supremă pentru orice utilizator de net şi prinde noua ofertă a companiei  Moldtelecom!

Detalii pe site-ul www.moldtelecom.md.


Serviciul de presă al S.A. „Moldtelecom”

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.