PUN a depus actele la CEC pentru înregistrarea grupului de inițiativă

Partidului Unității Naționale (PUN) a depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) lista membrilor grupului de inițiativă de 100 de persoane, care va colecta semnături pentru susținerea candidatului Octavian Țîcu la funcția de președinte al Republicii Moldova, la alegerile prezidențiale din 01 noiembrie 2020. Membrii CEC au la dispoziție trei zile pentru a-l înregistra, transmite IPN.

„Am fost întotdeauna perfect pe lucrurile pe care le-am început (…) Nu cred că pentru un partid care are ambiții de a prelua guvernarea ar trebui să fie o problemă colectarea a 15 mii de semnături”, a declarat Octavian Țîcu după depunerea actelor.

Potrivit politicianului, cetățenii Republicii Moldova își doresc un viitor sigur, prosper și o bunăstare pe care o poate asigura doar un candidat care va avea o platformă politică coerentă și una care va fi în interesul cetățeanului Republicii Moldova, în rest fiecare își va juca șansele aparte.

Octavian Țîcu consideră că indiferent de condițiile epidemice va încerca să convingă cetățenii că exercițiul democratic trebuie respectat, iar adunarea semnăturilor este un test pentru fiecare candidat. „Eu ca luptător sunt pregătit pentru orice fel de confruntare. Am în spate experiența politică a mai multor campanii electorale și parlamentare și locale, prin urmare, vom vedea cum va fi în teritoriu”, a adăugat acesta.

Octavian Țîcu este al optulea pretendent la fotoliul de președinte care a depus actele la CEC.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.