PSRM cere de la Radu Marian probe sau dezmințiri

Acuzațiile deputatului Radu Marian la adresa PSRM, că ar fi preluat schemele de la Agenția Servicii Publice (ASP) după plecarea lui Vladimir Plahotniuc, „sunt o minciună ticăloasă și o provocare electorală îndreptată împotriva Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor”. Într-o reacție făcută publică, PSRM precizează că toate schemele care au funcționat în timpul lui Plahotniuc au fost distruse după ce regimul a fost răsturnat cu participarea directă a Partidului Socialiștilor și a președintelui Igor Dodon.

Socialiștii îi cer lui Radu Marian să prezinte probe clare la acuzațiile aduse: documente, fișiere audio, videoclipuri, iar dacă nu le va prezenta, să prezinte scuze publice. De asemenea, PSRM își rezervă dreptul de a intenta o acțiune în instanța de judecată pe „faptul răspândirii de către Radu Marian, în mod deliberat, a unor invenții false și calomnioase care defăimează Blocul Comuniștilor și Socialiștilor”.

Într-un briefing de presă pe 29 iunie, deputatul PAS, Radu Marian, a declarat că fiecare moldovean este furat cu aproape 300 de lei, adică cu aproape 30% din prețul achitat pentru eliberarea unui pașaport, în urma unui contract păgubos semnat de Agenția Servicii Publice, acum câțiva ani, pe vremea când această instituție era condusă de „oamenii lui Plahotniuc”. Acum, „oamenii lui Dodon, care conduc ASP-ul, vor să continue schema și mai departe”, a spus Radu Marian.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.