„Psiho-logia Realității” vine cu un proiect-pilot în Republica Moldova

Un proiect-pilot va fi lansat în Republica Moldova pentru „a permite omului să înțeleagă ce se întâmplă cu el, unde se află și care sunt ieșirile din situațiile complicate în care se pomeneşte pe parcursul vieţii”. Proiectul va fi derulat de către filiala unei agenții internaționale, care are reprezentanțe în mai multe țări – a comunicat într-o conferință de presă la IPN Andrei Bâtca, care s-a recomandat ca reprezentant al Agenției „Psiho-logia Realității” în Republica Moldova.

Potrivit lui Andrei Bâtca, tehnologiile informaționale influențează societatea. Oamenii se ciocnesc de probleme pe care nu știu cum să le depășească. Ei eu nevoie de multă energie mintală și fizică ca să le facă față, iar „Psiho-logia Realității” le vine în ajutor. „Toate problemele sunt legate de vârsta omului. Odată ce vârsta înaintează, creierul omului are o proprietate – începe să împietrească”, a menționat Andrei Bâtca.

Potrivit lui, „Psiho-logia Realității” vine cu soluţii la probleme şi cu răspunsuri la întrebările legate de viaţa omului. „Toate problemele psihologice ale omului au dus la faptul că el nu se poate adapta la mediul înconjurător şi, ca rezultat, pot avea loc diferite incidente şi conflicte în viaţă”, a remarcat Andrei Bâtca.

Proiectului-pilot presupune, la etapa inițială, mediatizarea informației despre Agenția „Psiho-logia Realității” şi promovarea activităţilor acesteia în Republica Moldova.

Andrei Bâtca a mai spus că Agenția este prezentă pe piaţa internaţională de peste 15 ani și are filiale la Moscova, Riga, Kiev etc.

  • andrei bitca despre proiectul pilot.mp3
  •     0

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.