Fruntași ai PNL îndeamnă cetățenii să voteze Platforma DA

Partidul Național-Liberal nu participă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent „pentru a nu risipi voturile”, dar îndeamnă cetățenii să voteze Platforma „Demnitate și Adevăr”. În 2015, Platforma DA a început lupta contra hoților,  oligarhilor, a corupției, a suplinit cu 700 de milioane de lei bugetul pentru sate și orașe, a obținuit virarea a sute de milioane de lei pentru fermierii afectați de secetă, sporuri pentru persoalul medical, a elaborat și proiectul politic „Unirea inteligentă”, a menționat Mihai Severovan, membru PNL, ex-ministru și ex-primar de Chișinău, la o conferință de presă de la IPN.

Potrivit lui Mihai Severovan, Platforma DA a inițiat în Parlament anchete privind furtul miliardului, concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, privatizările ilicite. Platforma DA are cel ma ambițios program, care prevede majorarea subvențiilor pentru agricultură, sprijină mediul de afaceri, iar cu un guvern proeuropean, format din PAS și Platforma DA, eradicarea corupției poate începe chiar în prima zi după alegeri. Deputații din Platforma DA au fost zi de zi în contact cu cetățenii Republicii Moldova și nu îi veți găsi în alte fracțiuni parlamentare, a subliniat Mihai Severovan.

Alexandra Can, ex-ministră a industriei, membră PNL, a atenționat că cetățenii cu drept de vot trebuie să aleagă echipa partidului. Îi cunoaște bine pe Alexandru Slusari, Igor Munteanu, Inga Grigoriu, Liviu Vovc și pe alți candidați de pe listele Platformei DA și a văzut abordarea lor în fosta legislatură. Blocul ACUM, din care au făcut parte PAS și Platforma DA, a spart zidul și a reușit să soluționeze mai multe probleme, a menționat Alexandra Can. Ea a mai spus că PNL a făcut tot ce îi stă în puteri pentru unificarea partidelor de dreapta și pentru unirea Republicii Moldova cu România. 

Mircea Rusu, deputat în primul Parlament, a analizat ultimii doi ani de activitate a Platformei DA în Parlament. Este practic singura echipă, care are demnitate și spune adevărul. Platformei DA a adresat cele mai multe cereri la Curtea Constituțională, a avut cele mai multe ieșiri în fața mass-media, pentru a soluționa probleme din diferite domenii, a punctat Mircea Rusu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.