Pavel Filip: Educația, infrastructura, reforma justiției sunt prioritățile noastre de bază

Prioritățile noastre de bază sunt educația, infrastructura și reforma justiției. Programul nostru începe cu bunăstarea, iar în continuare noi explicăm cum vrem să atingem obiectivul scontat, a declarat președintele Partidului Democrat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Spațiul Libertății” cu Lilia Burakovski.

„Sloganul nostru de bază este „Altă Moldovă”. Noi aplicăm aceleași principii pe care le-am folosit în perioada când am fost în fruntea guvernului. Vrem o campanie electorală de care nu am mai avut. Ne dorim o confruntare de idei, nu o împroșcare cu „kompromaturi” și cu mizerie. Toți își doresc o viață mai bună – pensii, medicină, educație, salarii, securitate, posibilitatea de a-și procura o casă”, a declarat Pavel Filip.


Politicianul a relatat despre aceea cum formațiunea pe care el o conduce intenționează să realizeze planurile ambițioase.

„E nevoie de bani. Guvernul nu are bani, bugetul se constituie din incasări impozitare. Ca să ai bani e nevoie de o economie dezvoltată”, a remarcat liderul PDM.

„Analizăm fiecare ramură în parte: ce s-a făcut și ce nu s-a reușit. Noi
am condus țara trei ani de zile și avem experiență. Noi venim la cetățeni cu acest plan, ceea ce reprezintă campania noastră electorală”, a relevat Pavel Filip.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.