Partidul Verde Ecologist a depus actele pentru înregistrare la CEC

Partidul Verde Ecologist (PVE) a depus astăzi, la Comisia Electorală Centrală, actele pentru înregistrare în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, transmite IPN.

Președintele PVE, Vitalie Marinuța, a declarat că lista este alcătuită din 64 de persoane foarte pregătite, diferite de cei care au fost văzuți până acum în liste. 50% sunt femei și 50% sunt bărbați. Lista nu e definitivă. Rămâne deschisă până pe 11 iunie.

Printre primii cinci pe listă sunt: Olga Afanas, Oleg Brega, Natalia Iațco, Alexandru Ionel și Ana Timiș. Vitalie Marinuța se regăsește pe poziția a 6-a. „Eu vă îndemn pe toți să ne urmăriți și când vom fi înregistrați să luați o decizie, o decizie de a trece pe verde și a vota pe 11 iulie – Partidul verde Ecologist”, a adăugat Vitalie Marinuța.

Până acum, au depus actele la CEC și au fost înregistrați: Partidul Acasă Construim Europa, Partidul Acțiunii Comune Congresul Civic, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Partidul Acţiune şi Solidaritate, Partidul Politic Şor şi Blocul electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor, Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa - Надежда”, Partidul Democrat și Platforma DA. De asemenea, au depus actele și așteaptă să fie înregistrați: Partidul Politic NOI, Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, Partidul Unității Naționale și Partidul Politic „Democrația Acasă”.

Desemnarea pretendenților la funcția de deputat are loc până pe 11 iunie, cel târziu cu 30 de zile înainte de ziua alegerilor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.