Partidul „Puterea Oamenilor” a depus actele pentru înregistrare la CEC

Partidul „Puterea Oamenilor” a depus, la Comisia Electorală Centrală, actele pentru înregistrare în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, transmite IPN.

Președintele formațiunii, Ruslan Codreanu, ex-primar interimar al municipiului Chișinău, a declarat că pe listele electorale ale partidului sunt specialiști cu experiență în diverse domenii: medicină, justiție, economie, administrație publică locală. Jumătate dintre candidații sunt femei. „Credem în puterea femeilor și că femeile pot schimba lucrurile în Republica Moldova”, a menționat președintele Partidului „Puterea Oamenilor”, a subliniat Ruslan Codreanu.

În total pe listă sunt 57 de candidaţi. Primii 10 sunt: Ruslan Codreanu, Mihai Stratulat, Irina Revin, Ala Bulgaru, Radu Podolean, Inga Catlabuga, Marin Zavalidrov, Ruslan Vasilică, Cristina Temizkay, Petru Socolan.

„Noi nu venim să dezbinăm, nu venim să aruncăm cu noroi. Suntem ferm convinși că nu poți construi o imagine și nu poți deveni lider politic atunci când în stânga și în dreapta arunci cu noroi și cu acuzații. Ba din contra, vrem să fim parte a unei societăți dezvoltate și educate.  Noi avem drumul nostru. Moldova nu merge nici în stânga, și nici în dreapta. Moldova trebuie să meargă înainte”, a spus Ruslan Codreanu.

Prioritățile partidului sunt îndreptate și spre interesele copiilor. „Vrem să le oferim tuturor copiilor șanse egale, indiferent că este din oraș sau dintr-un sat, indiferent că este dintr-o familie bogată sau dintr-o familie mai vulnerabilă”, a subliniat Ruslan Codreanu.  

Bugetul partidului pentru actuala campanie electorală este de 200 de mii de lei.

CEC are la dispoziție șapte zile pentru verificarea dosarului. Până acum, au fost înregistrați 9 concurenți electorali. Alte 8 dosare se află în proces de examinare. Termenul limită pentru depunerea actelor este 11 iunie curent.


 

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.