PACE îl propune pe Mihail Ciubaciuc, ministru al afacerilor interne

Partidul Acasă Construim Europa (PACE) îl propune pe colonelul Mihail Ciubaciuc pentru funcția de ministru al afacerilor interne în viitorul Guvern. „Colonelul Mihail Ciubaciuc, un ofițer de rang înalt, cu reputație impecabilă, o experiență de peste 30 de ani de activitate în structurile de forță, cunoaște nu din auzite care sunt nevoile și problemele oamenilor în epoleți și cum să le rezolve”, a spus liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, la o conferință de presă, transmite IPN.

Gheorghe Cavcaliuc a remarcat că PACE, „partid care reprezintă o clasă politică nouă”, are ambiția și capacitățile să devină forța capabilă să curețe politicul de corupți, criminali, bandiți și narcomani.

Mihail Ciubaciuc a anunțat că printre prioritățile sale se numără combaterea criminalității pentru a descuraja ilegalitățile și a le oferi oamenilor garanția că viața, sănătatea şi bunurile lor sunt protejate. Potrivit lui, un element important va fi implementarea dosarului electronic, care va juca un rol determinant în reducerea corupției, dar și protejarea oamenilor cu epoleți. Mihail Ciubaciuc își propune să ofere angajaților MAI motivație, resurse și susținere. „Le vom asigura un salariu de cel puțin 10 mii de lei pentru începători, dotările necesare, instruire, pachet social deplin, la nivel european, pensie timpurile și locuințe de serviciu”, a detaliat candidatul propus.

Mihail Ciubaciuc a activat în calitate de prim-adjunct al comandantului, şef al statului major al trupelor de carabinieri, a fost prorector al Academiei de Poliție, șef al statului major al brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger”, unul dintre conducătorii brigăzii cu destinație specială a instituțiilor penitenciare „Pantera” şi șef al departamentului ordine publică de la IGP. Actualmente, acesta este consilier al ministrului afacerilor interne.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.