Orhei-Vit: responsabilitatea socială faţă de societate – contează!

Orhei-Vit: responsabilitatea socială faţă de societate – contează!

Ieri, 21.03. 11. S.A. “Orhei-Vit” a transmis către două instituţii pentru copii din oraşul Chişinău: Gimnaziului-Internat Nr. 3 şi Grădiniţei Nr. 68, în calitate de ajutor umanitar, o gamă largă de produse de producţie proprie.

Sucurile şi nectarurile sunt o parte indispensabilă a alimentaţiei sănătoase, deoarece ele conţin o multitudine de vitamine, minerale şi alte substanţe folositoare. În mod deosebit, ele sunt necesare copiilor, care, pentru creştere şi dezvoltare, au nevoie de sănătate puternică şi semnificativ mai multă forţă. Adesea, finanţarea de stat a instituţiilor pentru copii, în care copiii petrec cea mai mare parte a timpului lor, nu este suficientă pentru asigurarea unei alimentaţii depline, care ar putea satisface necesităţile organismului în creştere al unui copil.

Consiliul director al Companiei “Orhei-Vit”, a luat decizia de a transmite în dar către două instituţii de copii din oraşul Chişinău, Gimnaziului-internat Nr.3 şi Grădiniţei de copii Nr.68, sucuri, gemuri, conserve din legume şi hrană pentru copii în sumă totală de 50 000 lei, produse ce vor fi îndeajuns pînă la venirea sezonului fructelor şi legumelor proaspete.

Cu siguranţă activitatea Orhei-Vit, înainte de toate, este orientată spre dezvoltarea afacerii. Însă responsabilitatea socială reprezintă, pentru Compania noastră, o direcţie de importantă majoră” spune Dl. Alexandru Bilinchis; Preşedintele Consiliului Director Orhei-Vit. Noi deseori recepţionăm scrisori cu rugămintea de a sponsoriza sau de a oferi ajutor umanitar. Şi oferim acest ajutor multora! În primul rînd, desigur, ne străduim să oferim ajutor instituţiilor şi organizaţiilor sociale din raionul Orhei. Aceasta reprezintă un semn de recunoştinţă şi respect faţă de oamenii, cu efortul cărora este realizată activitatea Orhei-Vit, şi pămîntului pe care sunt amplasate principalele capacităţi de producere ale companiei noastre. Dar aceasta nu înseamnă că noi rămînem în afara posibilităţii de a ajuta şi alte persoane care au nevoie de aceasta. Astfel, în vara anului 2010, Orhei-Vit a acordat raioanelor afectate de inundaţii ajutor material în valoare de 200 000 lei”.

Compania Orhei-Vit este convinsă că produsele sale – naturale, bogate în vitamine şi componenţi folositori, vor constitui o susţinere extrem de necesară pentru sănătatea elevilor Gimnaziului-Internat şi a copiilor de la Gradiniţa din capitală, iar gustul deosebit al produselor dăruite va fi un minunat prilej de bucurie şi zîmbete nenumărate de copii.

Orhei-Vit este un binecunoscut producător autohton de sucuri şi nectaruri, marca comercială VITA şi Naturalis, şi unicul producător din Republica Moldova de hrană pentru copii, produsă sub marca comercială VITA Baby.

Conform rezultatelor concursului „Marca comercială a anului 2010”, mărcii comerciale Naturalis i-a fost acordat ordinul
Patrimoniul Republicii”, fiind premiată cu medalia de aur, iar mărcii comerciale VITA i s-a acordat ordinul pentru sucuri Recunoaşterea profesioniştilor”, fiind deasemenea premiată cu medalia de aur.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.