Omor cu deosebită cruzime în capitală. Agresorul a rămas 4 zile alături de cadavrul victimei

Un tânăr de 27 de ani, originar din capitală, riscă detenţie pe viaţă pentru omor. Crima a fost comisă acum trei săptămâni, într-un apartament din sectorul Ciocana, iar victima este o femeie de 35 de ani din oraşul Râbniţa, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei de poliţie a municipiului Chişinău, suspectul a fost reţinut în data de 21 august. Ancheta a stabilit că femeia fost omorâtă în somn, agresorul a lovit-o cu un ciocan şi cu un cuţit. Timp de patru zile, acesta a rămas în locuinţă alături de cadavrul victimei sale, după care a încercat să se ascundă.

Audiat de oamenii legii, bănuitul a descris cu lux de amănunte circumstanţele crimei. Bărbatul se află în custodia poliţiei capitalei şi urmează să fie numită o expertiză psihiatrică. Poliţia nu precizează în ce relaţii se afla victima cu agresorul și nici cum a ajuns femeia în apartamentul în care şi-a găsit sfârşitul.

Dacă va fi recunoscut în deplinătatea facultăţilor mintale, bărbatul riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă, pentru omor intenţionat cu deosebită cruzime.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.