Numărul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 21

Numărul deceselor provocate de noul tip de coronavirus a ajuns la 21. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat în această dimineață, 7 aprilie, că alți doi bărbați, ambii de 68 de ani, au murit răpuși de COVID-19, transmite IPN.

După ședința Punctului Național Focal, ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că într-un caz un pacient a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă, pe 3 aprilie, în stare extremă de gravă. În al doilea caz, bărbatul a fost transferat la IMU pe 6 aprilie de la Glodeni, la fel în stare extrem de gravă.

Viorica Dumbrăveanu a menționat că în prezent în stare gravă sunt 77 de persoane confirmate cu COVID-19. Totodată, până în prezent au fost tratate 40 de persoane. Din cele 965 de cazuri confirmate, 111 sunt de import, iar restul – cu transmitere locală.

Începând cu data de 17 martie, în Republica Moldova este declarată stare de urgență. Până în prezent au fost raportate 21 decese asociate noului tip de coronavirus. Printre persoanele decedate se numără și trei medici.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.