Noul și fostul prim-ministru al României vin astăzi la Chișinău

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, și președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, întreprind astăzi o vizită de lucru în Republica Moldova. Cei doi oficiali au programate întrevederi cu omologii lor moldoveni și cu președinta Maia Sandu. În legătură cu vizita oficialilor, pe traseul care leagă aeroportul și capitala sunt amplasate echipaje de poliție, transmite IPN.

Guvernul de la Chișinău precizează că demnitarii vor discuta agenda bilaterală în spiritul Parteneriatului Strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, proiectele comune în plan economic, investițional, infrastructură și transport, dar și programul de reforme asumat de autoritățile de la Chișinău în parcursul de integrare în Uniunea Europeană.

Pentru ora 12.15, la Parlament, sunt planificate declarațiile de presă ale președintelui Parlamentului, Igor Grosu, și președintelui Senatului României, Nicolae Ciucă. Iar la Guvern, la ora 12.30, vor avea loc declarațiile presă ale premierilor  Dorin Recean și Marcel Ciolacu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.