Natalia Morari s-a lansat în campania electorală: „Haleavî ne budet!”

Candidata independentă Natalia Morari s-a lansat în cursa prezidențială. Alături de susținătorii săi, pe drumul Leova-Bumbăta, pe care îl consideră un loc simbolic și un exemplu clar al corupției și lipsei de transparență a actualei guvernări, Morari a anunțat un „program al schimbărilor”, numit „Moldova nouă”, transmite IPN.

Candidata spune că vrea să fie să fie președintele noii generații, având ca slogan la scrutin: „Schimbarea aici și acum”. „Voi fi președintele noii generații și nu voi ezita să vă spun adevărul. Nu voi avea „ai noștri” și „ai voștri”. Voi lucra pentru voi toți. Nu am de gând să vă promit râuri de lapte și maluri din miere. Vă spun din start: gratuități nu vor exista. Haleavî ne budet! Va trebui să muncim foarte mult”, a spus candidata.

Natalia Morari afirmă că nu pot exista pensii mari fără o economie dezvoltată, salarii decente pentru profesori și medici fără întreprinderi profitabile și medicină de calitate fără creștere economică. Granturile și creditele nu sunt soluții viabile. „Trebuie să învățăm să ne câștigăm banii singuri”, a accentuat Morari.

„Merg în această campanie cu programul „Moldova nouă”, un plan ambițios, menit să aducă schimbări radicale și rapide, cu ajutorul căruia îmi propun să transform țara din temelii și să o aduc la standardele unei națiuni europene moderne. Sunt reforme rapide, clare, bine gândite, care oferă un efect aproape imediat. Este un plan clar de acțiune în fiecare domeniu al vieții sociale. Toate acestea fac parte dintr-un mare plan de transformare a țării noastre”, a cai spus candidata.

Alegerile prezidențiale în Republica Moldova vor avea loc pe 20 octombrie. În buletinul de vot, Natalia Morari este pe ultima poziție, a unsprezecea.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.