Mobiasbancă a susținut echipa Moldovei la Jocurile Mondiale Special Olympics, 2019

 

 

 

 

03.04.2019

 

 

Echipa tinerilor sportivi de la Special Olympics a cucerit Emiratele Arabe Unite la înot, minifotbal și boccia. BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A a susținut participarea Selecţionatei Moldovei Special Olympics la Jocurile Mondiale de Vară, care au avut loc în perioada 14 - 21 martie a.c.

Selecţionata Moldovei Special Olympics s-a întors acasă cu rezultate remarcabile, aducând 4 medalii, dintre care două de aur, una de argint și una de bronz. Sportivii noştri s-au clasat pe primul loc la mini-fotbal și boccia, medalia de argint a fost câştigată la înot și cea de bronz – la boccia.

Ei sunt campionii noștri și cei care au ridicat cu mândrie drapelul Republicii Moldova la aceste competiții sportive. Datorită performanțelor înregistrate, copiii și toți membrii acestei organizaţii, capătă încrederea în forţele proprii, se ambiționează să lupte în continuare și să devină pentru noi toți un exemplu demn de urmat.

Jocurile Special Olympics Summer World se desfășoară o dată la patru ani, fiind la cea de-a 15-a ediție și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv pentru persoanele cu necesități speciale.  Ediția actuală include 7500 de sportivi din peste 190 de țări. Mai mult, 20 de mii de voluntari sunt implicați în organizație.

Mobiasbancă este partenerul Special Olympics Moldova din anul 2010, susținând persoanele cu nevoi speciale intelectuale la competițiile sportive din țară și de peste hotare.

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.