Mobiasbancă a organizat o petrecere pentru clienți - Beaujolais Nouveau

23 Noiembrie, 2015

BC ”Mobiasbancă – Groupe  Société Générale” S.A. a fost gazda tradiționalului eveniment francez Beaujolais Nouveau. Mult așteptata lansare a primului vin din roada anului 2015, are loc exact la miezul nopții, în a treia zi de joi a lunii noiembrie.

Joi, 21 noiembrie, a fost organizată o petrecere selectă cu degustarea primului vin francez al anului, acompaniat de un meniu special și muzică bună, în incinta Muzeului Național de Artă al Moldovei.  Pentru Mobiasbancă această tradițională sărbătoare este un prilej în plus să adune prietenii în comunitatea sa.

În fiecare an, degustarea primului vin este un eveniment așteptat atât în Franța, cât și în toată lumea. Devenit un simbol al Franței, celebrul Beaujolais Nouveau, este un vin proaspăt și galant, cu o aromă unică de fructe, originar din regiunea Burgundia. Această eveniment anual apropie oamenii din diferite grupuri  sociale, celebrează talentul pentru comerț și  sfârșitul sezonului de recoltare.

În deschiderea evenimentului, Președintele Comitetului de Direcție al băncii, Ridha Tekaia, a spus: ”De câțiva ani ne bucurăm alături de prieteni și clienții băncii de lansarea primului vin roșu al anului în Franța. În această seară, totodată, dorim să celebrăm victoria și solidaritatea, vrem să credem într-o lume mai bună și să împărtășim sentimentul  de bunăvoință și prietenie”.

Prezent la eveniment, Ambasadorul Franței  în Republica Moldova, E.S. Pascal Vagogne, adresându-se oaspeţilor, a spus: ”Beaujolais Nouveau este un eveniment în spiritul Parisului, iar în această seară, numeroși parizieni, la fel ca și noi , caută consolare în cadrul reuniunii, prieteniei și împărtășirii acestui spirit”. Totodată, Ambasadorul a mulțumit poporului moldovenesc pentru susținere în aceste clipe grele pentru Franța și a propus să fie adus  un omagiu  dedicat Parisului.

La sărbătoarea vinului tânăr au mai participat: reprezentatul UE, E.S. Pirkka Tapiola, oficialități, parteneri și clienți ai băncii, reprezentații comunității franceze și alte persoane publice. Oaspeții s-au bucurat de o atmosfera în stil francez, delectându-se cu brânzeturi franceze, însoțite de vinul zilei - Beaujolais Nouveau, pe care unii dintre ei au avut norocul să-l ia acasă.

BC „MOBIASBANCĂ - Groupe Société Générale” S.A. este o bancă comercială universală, care deserveşte peste 118.000 de clienţi activi în sectorul corporativ, IMM-urilor şi de retail prin intermediul unei reţele de 56 de unităţi. În 2015, Mobiasbancă celebrează  aniversarea a 25 de ani de activitate în Republica Moldova. Aceasta rămâne prima şi unica bancă din Moldova care deţine certificatul calităţii ISO 9001:2008, asumându-şi angajamentul de a oferi clienţilor săi produse şi servicii calitative, îmbunătăţind în permanenţă nivelul de satisfacţie al acestora. Banca este o subsidiară a companiei internaționale Société Générale -  una dintre cele mai mari instituţii financiare din Europa.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.