Militarii Armatei Naționale vor merge duminică la vot

Militarii în termen și cei prin contract ai Armatei Naționale își vor exercita, duminică, dreptul la vot în cadrul referendumului republican constituțional și alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, precizează Ministerul Apărării într-un comunicat de presă, citat de IPN.

Soldații din garnizoanele Bălți, Cahul și Chișinău vor putea vota la secțiile de votare din raza de circumscripție a unității militare, cu buletinul de identitate.

Militarii din cadrul Forțelor de Menținere a Păcii dislocați în Varnița, Coșnița şi Cocieri vor merge la secțiile de votare din localitățile în care sunt dislocate subdiviziunile din care fac parte.

Pacificatorii moldoveni detașați în misiunea KFOR din Kosovo vor putea vota la secția din Sofia, Bulgaria, iar cei aflați în misiunea EUFOR ALTHEA din Bosnia și Herțegovina vor vota la secția din Timișoara, România.

Ministerul Apărării menționează că, potrivit legislației și recomandărilor Comisiei Electorale Centrale, în ajunul alegerilor prezidențiale și referendumului republican constituțional, în unitățile militare au fost afișate informații despre particularitățile referendumului și alegerilor prezidențiale, procedura de votare și alte date utile.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.