Mergi la finala UEFA Champions League în Madrid 2019 cu MasterCard și Mobiasbancă!

 

 

 


20 martie 2019

 

 

Această primăvară vine cu timp frumos și cu multe surprize din partea Mobiasbancă și Mastercard, pentru toți deţinătorii de carduri bancare Mastercard®.

În perioada 18 martie – 21 aprilie a.c.,  fiecare cumpărătură sau achitare a serviciilor cu cardurile bancare Mastercard®, cu excepţia cardurilor  Maestro® efectuată online sau la comercianții din Republica Moldova, în sumă mai mare de 50 lei într-un singur cec, te înscrie automat la tombola campaniei promoţionale “De la minge încep istorii de neprețuit”, organizată de Mastercard.

Unul dintre cei mai norocoși utilizatori ai cardurilor Mastercard va avea șansa să câștige o călătorie la cel mai important eveniment futbolistic al anului - UEFA Champions League Final Madrid 2019!

Călătoria în Madrid, Spania
se oferă pentru două persoane, pentru trei zile, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, în perioada meciului Finalei Ligii Campionilor UEFA, cu mai multe beneficii incluse.

Mai multe plăți cu un card Mastercard® de la Mobiasbancă – mai multe șanse de câștig! Pentru informații suplimentare despre promoție accesează Regulamentul campaniei sau http://www.mastercard.md.

Dacă nu deții un card Mastercard® deocamdată, solicită acum unul la cea mai apropiată sucursală Mobiasbancă și beneficiază de oferte avantajoase.

Pentru programări la consilierul tău personal Mobiasbancă, apelează serviciul Contactell, disponibil 24/7 la numărul de telefon 022 256-456.

Fii acolo unde se crează istoria fotbalului!

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.