Marina Tauber: Am votat pentru o Moldovă dezvoltată, liberă și frumoasă

Vicepreședinta Partidului politic Șor, Marina Tauber, a votat pentru o Moldovă dezvoltată, liberă, frumoasă și pentru țara în care cetățenii își pot construi viața, să nu plece peste hotare, iar cei deja plecați – să revină în patrie. Declarațiile au fost făcute după ce și-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, transmite IPN.

Marina Tauber s-a prezentat la secția de votare în jurul orei 07.00, împreună cu mai mulți colegi din formațiuni. La ieșirea din secție, aceasta a spus că a votat pentru o Moldovă prosperă, cu străzi curate, modernizate, cu iluminat în fiecare localitate, grădinițe dotate, școli moderne și programe sociale.

„Noi credem că Europa trebuie să fie construită aici, în Republica Moldova. Și sperăm, și vrem, și îi urăm Moldovei ca fiecare localitate și fiecare cetățean să trăiască ca în Orhei. Noi, cetățenii Republicii Moldova, trebuie să rămânem stăpâni acasă. Vreau să-i doresc Moldovei noastre dragi și iubite să fie liberă și să-și facă alegerea corectă și pentru binele fiecărui cetățean”, a declarat Marina Tauber.

Vicepreședinta Partidului politic Șor a mărturisit că are emoții în această zi ca la examen și că se pregătește să sărbătorească la sfârșitul zilei.

Secțiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la 21.00. Pentru validarea rezultatelor alegerilor, este necesară participarea la scrutin a 1/3 din numărul de persoane înscrise în listele electorale. Pragul electoral pentru o formațiune politică este de 5%; pentru un bloc electoral – 7% și pentru candidații independenți – 2%.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.