Mariana Durleșteanu alege partidul generalului Alexei pentru a se lansa în politică

Mariana Durleșteanu, ex-ministră a finanțelor și fostă ambasadoare în Marea Britanie, își anunță lansarea în politică. Fosta candidată PSRM la funcția de prim-ministru se alătură Partidului Legii și Dreptății, condus de generalul Nicolae Alexei.

„Am venit în Republica Moldova acum câteva zile și vizita mea este legată de decizia de a mă implica în viața poltică. Suntem o echipă și mergem cu o ideologie clară, anunțul oficial va fi făcut în curând. Nu sunt adepta de a mai adăuga un partid la lunga listă de partide care este deja. Mergem cu un partid existent”, a spus  Mariana Durleșteanu în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4. Ea a adăugat că va fi prima pe listă, iar întreaga echipă va fi prezentată în curând.

Mariana Durleșteanu a ales o formațiune mai puțin cunoscută, dar spune că a făcut-o pentru că are un respect deosebit pentru liderul partidului, generalul Nicolae Alexei, semnatar al Declarației de Independență și deputat în primul Parlament.

„Un partid cu o ideologie creștin-democrată, valorile căruia sunt orientate spre familie, educație, sănătate și economie dezvoltată”, a spus Mariana Durleșteanu, adăugând: „Generalul Alexei este o legendă în luptă cu crima organizată din țară și am vrut să merg cu cineva care a adus valoare acestei țări”.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, 53 de entități politice sunt eligibile pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate. Până în prezent, 7 partide și blocuri electorale și-au depus dosarele la CEC pentru a fi înregistrate în calitate de concurenți electorali.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.