Maia Sandu: Polonia este o țară parteneră de încredere pentru Republica Moldova

Polonia este o țară parteneră de încredere pentru Republica Moldova, susținătoare a demersului ei european, o sursă importantă de stabilitate și de securitate, de creștere economică și modernizare la nivel regional. Este declaraţia președintei Maia Sandu după ce s-a întâlnit, la Varșovia, cu președinta Seimului polon, Elżbieta Witek, notează IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Preşedinţiei, părțile au discutat despre cooperarea pe subiecte de interes comun, inclusiv pe dimensiunea parlamentară, și despre importanța de a consolida dialogul politic la nivel înalt. Șefa statului a mulțumit pentru sprijinul oferit de Republica Polonă, de ani buni, la modernizarea Republicii Moldova, în special la dezvoltarea comunităților locale, și și-a exprimat speranța extinderii acestor programe.

Întrevederea președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, cu președinta Seimului polon, Elżbieta Witek, face parte din programul vizitei preşedintei la Varșovia. Maia Sandu se într-o vizită oficială în Polonia, la invitația președintelui Republicii Polone.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.