Maia Sandu: Azi, ca şi în fiecare dimineaţă, m-am trezit cu gânduri bune

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la alegerile prezidenţiale, Maia Sandu, şi-a exercitat dreptul la vot. Acesta a venit la secția de votare însoţită de un grup de susţinători, o parte din echipa PAS, transmite IPN.

Maia Sandu a îndemnat toţi cetăţenii să iasă la vot indiferent dacă sunt acasă sau în diasporă. „Dragi cetăţeni, astăzi este ziua voastră. Azi toată puterea e în mâinile voastre. Azi aveţi puterea sa-i pedepsiţi pe cei care v-au minţit, v-au furat, v-au sărăcit sau v-au alungat de acasă. Astăzi noi cu dvs. decidem cum vor trăi oamenii din Republica Moldova în următorii patru ani. Azi decidem cum va păşi Republica Moldova în următorul deceniu, Pentru asta trebuie să ieşim la vot. Atunci când oamenii se unesc, când îşi iau propriul destin în mâini, atunci lucrurile se schimbă. Eu azi am votat pentru schimbare, pentru o Moldovă în care toţi oamenii se uită cu încredere în ziua de mâine, în care oamenii trăiesc în bucurie, alături de familiile lor, în care oamenii îmbătrânesc cu demnitate”, a fost mesajul candidatei PAS, care a vorbit şi în limba rusă.

Maia Sandu a avut o adresare şi către angajaţii de stat. „Nu vă lăsaţi folosiți în scheme de fraudare a alegerilor. Noi, cu toţii, merităm să avem alegeri libere și corecte, alegeri după care o să intrăm în normalitate şi nimeni n-o să poată să vă umilească, să vă folosească în scopuri personale şi să vă pună sub risc calitatea dumneavoastră de angajaţi la stat”, a spus aceasta.

Lidera PAS, pe parcursul zilei de astăzi, se va afla la oficiu ca să poată primi toate apelurile şi informaţii de la colegii ei din teritoriu. Daca va fi nevoie, acesta spune că va merge să discute cu ei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.