Maia Sandu a votat. „Nu este doar o ștampilă pe hârtie, ci este cuvântul cetățeanului”

Maia Sandu, care candidează pentru al doilea mandat prezidențial, spune că a votat pentru ca Moldova să se dezvolte în pace și în libertate, pentru ca Moldova să-și construiască viitorul pe care și-l dorește și pe care îl merită. „Am votat anume pentru că moldovenii trebuie să-și determine soarta, nu alții, nu banii murdari, nu minciunile, ci voința poporului”, a declarat Maia Sandu după ce și-a exercitat dreptul la vot. La secția de votare s-au adunat mai mulți cetățeni care au scandat „Moldova, hai la vot!”, transmite IPN.

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate a venit cu un apel către cetățeni. „Dragi cetățeni, ieșiți la vot în această duminică, luând două decizii importante pentru țara noastră. Luați două buletine de vot, votați la referendum și alegeți președintele Republicii Moldova pentru următorii patru ani. Votul nostru de la referendum ne va determina soarta pentru multe decenii înainte. Dragi cetățeni din diaspora, știu că va faceți griji pentru oamenii dragi rămași acasă, ieșiți la vot pentru ca cei dragi de acasă să poată trăi în pace în continuare”, a precizat Maia Sandu. Ea spune că votul fiecăruia este important. Și nu este doar o ștampilă pe hârtie, ci este cuvântul cetățeanului pentru soarta sa, este alegerea pentru cum va trăi fiecare începând cu ziua de mâine.

Alegătorii pot veni să-și exercite dreptul la vot până la ora 21.00. Totuși, biroul electoral poate decide prelungirea termenului votării, cu cel mult două ore, pentru a le permite alegătorilor care stau în rând la secția de votare să-și realizeze drepturile.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.