Ion Chicu: E un scrutin care va arăta dacă moldovenii pot să organizeze alegeri democratice

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, şi-a exercitat dreptul la vot. Acesta s-a prezentat la secţia de votare, în prima oră de la deschidere, alături de soţie, transmite IPN.

Ion Chicu a menţionat că acest scrutin, ca şi cele anterioare, este de importanţă istorică.  Este un scrutin care va arăta lumii dacă moldovenii sunt în stare să organizeze alegeri democratice şi libere. „A fost multă tensiune şi manifestări din partea politicienilor, nu chiar de apreciat, în această campanie. Eu sper ca azi poporul pune punct la aceste campanii şi de mâine vom avea preşedinte ales de popor şi vom avea posibilitatea să continuăm activităţile menite să schimbe lucrurile spre bine în ţară. Să putem, ca stat, să asigurăm oamenilor în vârstă o viaţă decentă, să fim în stare să achităm pensii şi salarii, să putem oferi tinerilor posibilitatea să muncească aici, în ţară, să aducem oamenii noştri de peste hotare, care sunt ce mai mare valoare a ţării, acasă, să muncească aici”, a spus premierul. 

Soţia acestuia a subliniat că mizează pe un viitor prosper, o societate consolidată şi unită, pace tuturor, linişte şi bunăstare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.