Ion Ceban: Prioritatea noastră este asigurarea securității votului fiecărui chișinăuian

Candidatul Partidului Mișcarea Alternativă Națională la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a declarat că după închiderea secțiilor de votare prioritatea este să se  asigure securitatea votului fiecărui locuitor, transmite IPN.

Într-o conferință de presă, Ion Ceban le-a mulțumit locuitorilor municipiului Chișinău. Potrivit lui, în municipiul Chișinău s-a înregistrat o prezență semnificativă.

Candidatul a menționat că, pe lângă cifrele oficiale văzute în registrul Comisiei Electorale Centrale, sunt 12 mii de voturi exprimate pe listele suplimentare. Reprezentanții MAN se vor implica activ în numărarea acestora, dar și a proceselor verbale la fiecare secție de votare. Prioritatea echipei sale este asigurarea securității votului fiecărui locuitor al municipiului Chișinău. După numărare, Ion Ceban va reveni în fața jurnaliștilor.

Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, la alegerile generale locale au participat peste 1,147 milioane de alegători, ceea ce prezintă 41,4% din totalul votanților înscriși pe listele electorale. În municipiul Chișinău prezența la vot a fost de aproape 267 de mii de persoane, ceea ce constituie aproape 41% din alegătorii de pe listele electorale.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.