Ion Ceban: Am făcut o campanie corectă din toate punctele de vedere și am adus soluții

Candidatul Partidului Mișcarea Alternativa Națională la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, spune că echipa sa a făcut o campanie corectă din toate punctele de vedere, a adus soluții la cum vede toate problemele rezolvate și asta o va face din a doua zi de mandat, transmite IPN.

Într-o conferință de presă, Ion Ceban a declarat că echipa MAN a demonstrat competență și profesionalism în campania electorală pentru scrutinul de duminică, 5 noiembrie. Potrivit lui, a fost cea mai corectă campanie din istoria Republicii Moldova, în care nu s-a recurs la atacuri și denigrări.

„Vreau să mulțumesc acestei echipe extraordinare. Campania MAN, probabil, este unică pentru Republica Moldova, o campanie pozitivă, o campanie cu subiecte concrete și una care nu a avut scop să denigreze pe cineva. Am discutat cu oamenii despre viitorul Chișinăului, despre problemele pe care le are municipiul, probleme pe care le vom soluționa cu această echipă frumoasă, deșteaptă și profesionistă”, a menționat liderul MAN.

Concurentul electoral a spus că, pe parcursul campaniei, reprezentanții formațiunii au organizat întâlniri cu alegătorii la care au participat în jur de 150 de mii de locuitori ai municipiului Chișinău. „Vă invit pe 5 noiembrie să votați Ion Ceban primar general și echipa MAN în Consiliul municipal”, a mai spus Ion Ceban.

La alegerile de duminică urmează să fie aleși 898 de primari și 11 058 de consilieri locali.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.