Încă două persoane au decedat din cauza COVID-19

Încă două persoane au decedat din cauza COVID-19 pe parcursul zilei de astăzi. Este vorba despre o persoană de 30 de ani și una de 70 de ani. Informația a fost prezentată de ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19, transmite IPN.

Potrivit Vioricăi Dumbrăveanu, persoana de 30 de ani este din Chișinău și a fost internată pe 1 aprilie în stare extrem de gravă. Aceasta suferea de diabet zaharat de tip I.

În cel de-al doilea caz, este vorba de o persoană de 70 de ani din Ștefan Vodă, care a fost transferată pe data de 4 aprilie la un spital din Chișinău în stare extrem de gravă.

Viorica Dumbrăveanu a relatat că pe parcursul zilei de astăzi au fost înregistrate 101 cazuri de infecție cu COVID-19 din 192 de probe procesate. Patru cazuri sunt de import și 97 de cazuri sunt cu transmitere locală. Atfel, bilanțul ajunge la 965 de cazuri de infectare confirmate. 19 oameni au murit.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.