Igor Grosu: Partidul Acțiune și Solidaritate va avea o echipă puternică în CMC

În Consiliul municipal Chișinău Partidul Acțiune și Solidaritate va avea o fracțiune puternică, 20 de consilieri municipali care vor lupta pentru un oraș european. În țară, primarii PAS au obținut sprijinul oamenilor pentru calea europeană în peste 390 de localități. 244 de primari PAS au câștigat din primul tur, iar 153 merg în turul doi al alegerilor locale. O spune președintele PAS, Igor Grosu. „Europa a câștigat în Moldova în majoritatea localităților. Acum este nevoie să ne apucăm de lucru și să aducem cu adevărat nivelul european de trai acasăˮ, a menționat președintele formațiunii într-un briefing de presă, transmite IPN.

Președintele PAS a precizat că în 19 raioane PAS, echipa Europa, este pe primul loc. În 19 raioane oamenii au dat un mesaj proeuropean pentru consiliile raionale. Este nevoie să fie făcute coaliții proeuropene în cât mai multe raioane și sate, să se lucreze împreună pentru ca toți moldovenii să aibă condiții mai bune de trai, a subliniat Igor Grosu.



Igor Grosu a spus că PAS a muncit într-o campanie dificilă. În ciuda unei imixtiuni fără precedent a unui stat străin, PAS și echipele europene de candidați au obținut „cel mai bun rezultat pe țarăˮ.

Cei 20 de consilieri din municipiul Chișinău vor supraveghea alături de societatea civilă toate acțiunile din Primăria capitalei și nu vor tolera nicio decizie care să submineze parcursul european. Consilierii vor vota și vor propune proiecte bune pentru municipiu, a mai spus  Igor Grosu.

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate a menționat că peste două săptămâni este important ca vocea proeuropeană să câștige în cele 153 de primării unde PAS merge în turul doi. „Să ne unim, prieteni, și să muncim pentru orașele și satele noastre frumoase, a îndemnat Igor Grosu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.