Igor Dodon: Vă îndemn să-i votăm pe cei care au grijă de Republica Moldova

„Astăzi este o zi importantă și nu doar din considerentul că alegem Parlamentul Republicii Moldova, votul de astăzi contează – cine va fi la guvernare în următoarea perioadă. Va fi o guvernare responsabilă, profesionistă, care se gândește la țară sau va fi o guvernare care va da țara pe mâini străine”. Declarația aparține liderului Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, care candidează în aceste alegeri într-un bloc electoral cu Partidul Comuniștilor, transmite IPN.

La ieșirea din secția de votare, Igor Dodon a declarat că a votat pentru cei care vor asigura pacea în țară. „Vreau să mă adresez concetățenilor noștri – să venim cu toții la vot și să participăm astăzi activ la luarea deciziei privind viitorul țării noastre. În cei 30 de ani de independență, aproape două treimi din aceasta perioadă la guvernare au fost partidele de dreapta. Partidele de dreapta au avut majoritate în Parlament și noi știm cu ce s-a soldat acest lucru. Și în anii 90, și din 2009 încoace. Eu vă îndemn să-i votăm pe cei care au grijă de Republica Moldova, pentru cei care știu să făurească, nu să fure miliarde”, a menționat liderul socialist.

Igor Dodon a venit la secția de votare împreună cu familia. Feciorul mai mare a votat pentru prima dată. Vladislav Dodon a menționat că, fiind încă student, nu se gândește prea mult la politică. Dar a votat pentru viitorul Moldovei, pentru o țară independentă și care se poate dezvolta.

Secțiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la 21.00. Pentru validarea rezultatelor alegerilor este necesară participarea la scrutin a 1/3 din numărul de persoane înscrise în listele electorale.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.