Igor Dodon: Blocul va înregistra un rezultat bun

Igor Dodon, președintele Partidului Socialiștilor, parte a Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, susține că Blocul va înregistra „un rezultat bun, destul de bun în această campanie electorală”, dar e prematur să spună dacă un partid sau altul va lua majoritatea din voturi. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă după închiderea secțiilor de votare, transmite IPN.

Șeful socialiștilor a mulțumit cetățenilor pentru participarea foarte activă la vot. „După atâtea discuții, dezbateri electorale, crize politice, eu mă temeam că oamenii nu vor ieși la vot. Dar oamenii au fost activi, chiar mai activi decât în turul I la alegerile prezidențiale. Vă mulțumesc că ați crezut că pot delega oameni demni în Parlamentul Republicii Moldova. Vreau să vă mulțumesc că astăzi ați fost activi, atât în interiorul țării, cât și cei din afara țării”, a spus liderul socialist.

Igor Dodon speră să fie mai repede aprobate rezultatele alegerilor și, de mâine, spune el, „va începe o nouă etapă în Republica Moldova”. Acesta a venit cu mesajul către deputații care vor primi mandatul din partea cetățenilor să nu admită alte crize politice. „Da, există probabilitatea să avem un Parlament cu două partide, maximum trei, din ceea ce vedem, dar noi nu trebuie să admitem noi crize politice. Ar fi bine să fie o perioadă de stabilitate”, a declarat liderul PSRM.

Acesta a mulțumit colegilor și activiștilor din teritoriu care au activat în campania electorală, dar și colegilor din Partidul Comuniștilor, cu care, în opinia sa, în mai puțin de două luni, au reușit să muncească ca o echipă unită, adevărată. E sigur că, și după ziua de mâine, vor munci cu cei din PCRM cot la cot în Parlament.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.