Greva foamei din PMAN a încetat

Greva foamei, anunțată pe 6 iunie de către liderul Partidului Regiunilor, în semn de solidarizare cu angajații Căii Ferate, care nu și-au primit salariile de mai bine de jumătate de an, a încetat. Alexandr Kalinin spune că restanțele salariale au început a fi achitate, transmite IPN.

„A parvenit o multitudine de adresări din țară și de peste hotare, de la angajații CFM și de la oamenii care nu au rămas indiferenți, ca echipa noastră să înceteze greva foamei. Carul s-a mișcat din loc. A început plata salariilor pentru luna ianuarie. Corespunzător, în continuare ținem situația sub control. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut”, a menționat Alexandr Kalinin. Acesta a mai spus că pentru el este foarte important că oamenii să nu ducă lipsuri.

Alexandru Elița, vicepreședinte al Partidului Regiunilor, a mulțumit pentru susținerea oferită în toate aceste zile, care i-a dat forțe echipei pentru a reuși. Și, potrivit lui, lucrul a fost dus până la capăt – problema angajaților a fost auzită de foarte multă lume. Iar ca urmare, lucrurile s-au mișcat din loc. acum rămâne ca situația să fie ținută la control pentru ca oamenii să-și ridice toate restanțele salariale.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.