Fracțiunea PSRM se declară cea mai activă din Parlamentul de legislatura a X-a

Fracțiunea Partidului Socialiștilor se declară cea mai activă din Parlamentul de legislatura a X-a. Potrivit PSRM, în pofida faptului că această perioadă a fost foarte dificilă, pe parcursul a doi ani, fracțiunea a înaintat peste două sute de inițiative legislative, dintre care 130 au fost aprobate. Bilanțul activității parlamentare și acțiunile din campania electorală au fost discutate în cadrul ședinței fracțiunii din 20 mai, transmite IPN.

Potrivit președintelui PSRM, Igor Dodon, majoritatea inițiativelor legislative ale socialiștilor s-au referit la sprijinul social al populației, în special a categoriilor vulnerabile. „Este unica fracțiune care a ajuns în Parlament cu 35 de deputați, ulterior numărul a crescut cu încă doi după alegerile anticipate în circumscripții. Fracțiunea PSRM a demonstrat unitatea și consolidarea pe tot parcursul mandatului parlamentar”, a remarcat liderul socialist, citat într-un comunicat de presă.

Igor Dodon mai afirmă că Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor le va întoarce cetățenilor încrederea în ziua de mâine. Potrivit lui, cetățenii vor vedea o echipă de profesioniști, care nu va vorbi despre politică, despre partajarea funcțiilor, ci despre interesele oamenilor.

Politicianul susține că dezbaterile dintre concurenții electorali trebuie să se desfășoare pe teme concrete, pentru ca oamenii să vadă cine și ce poate. „Să lăsăm temele politice și propuneți dezbateri pe teme. De exemplu, agricultură sau educație. Să vină cei de la PAS și să povestească cum au închis 100-115 școli și ce s-a întâmplat cu aceste sate. Despre aceasta trebuie să vorbim și oamenii vor înțelege că harvardiștii cu diplome false și rucsacuri habar nu au de nimic, în viața lor nu au văzut cum se mulge o capră și cred că laptele se naște în pachete în magazine”, a declarat Igor Dodon.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.