Fata din sectorul Râşcani a fost stropită cu acid la comanda fostului iubit

Oamenii legii au reţinut doi suspecţi în cazul fetei de 29 de ani, din sectorul Râşcani, care a murit la spital după ce a fost stropită cu o substanţă acidă în faţă. Este vorba de fostul iubit al fetei şi de prietenul acestuia. Motivul crimei ar fi fost gelozia, transmite IPN.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Râşcani, Lilian Pascaru, a declarat vineri, 5 decembrie, la o conferinţă de presă, că fostul iubit al fetei a aflat de pe o reţea de socializare că tânăra fusese în vacanţă în Dubai şi intenţiona să meargă acolo să se angajeze la un hotel, iar acest fapt l-a înfuriat.

Procurorul sectorului Râşcani, Igor Popa, a declarat că fostul iubit, împreună cu un prieten la care a apelat, au urmărit-o pe tânără timp de mai bine de două săptămâni. Bărbatul i-a promis prietenului o recompensă de 1000 de dolari dacă o va stropi pe fată cu acid.

În data 2 decembrie, făptaşul şi-a aşteptat victima pe palier şi şi-a pus planul în aplicare. Suspectul purta mănuşi, iar pe faţa avea o mască. Cei doi îşi recunosc fapta, dar susţin că intenţia lor nu era să o omoare, ci doar să o sperie, acidul urmând să-i nimerească pe haine, nu în faţă.

Fostul iubit al victimei şi prietenul acestuia sunt cercetaţi penal pentru omor intenţionat săvârşit cu o deosebită cruzime, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă chiar şi detenţie pe viaţă. Cei doi au 31 şi 33 de ani.

  • lilian pascaru si igor popa despre crima.mp3
  •     0

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.