Dorin Chirtoacă la Primărie: Urmează să fie consolidate eforturile cu partidele pro-europene

„Acum urmează să fie consolidate eforturile cu partidele pro-europene, iar de la ceilalţi urmează să vedem ce putem prelua din programele lor pentru primărie”, a declarat primarul ales, candidatul PL Dorin Chirtoacă, la prima şedinţă operativă organizată după suspendarea sa din funcţie. Liberalul a fost întâmpinat cu aplauze şi flori în sala de şedinţe, transmite IPN.

Dorin Chirtoacă a menţionat că rezultatul nu este doar al lui, dar al tuturor angajaţilor din toate subdiviziunile – de la măturător la maiştri şi şefi de direcţii. Liberalul a spus că chişinăuienii prin votul său au arătat că au încredere şi acest fapt reprezintă o responsabilitate enormă. „Ne rămâne să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor oamenilor care ne-au dat acest credit de încredere pentru încă 4 ani”, a declarat Dorin Chirtoacă, precizând că cei care au avut o altă opţiune electorală, trebuie să fie convinşi că alegerea majorităţii este bună şi pentru ei.

Potrivit rezultatelor prealabile afişate de Comisia Electorală Centrală (CEC), după procesarea a 100% de procese verbale, candidatul PL a învins cu 53,44% din voturile alegătorilor. Contracandidata sa, socialista Zinaida Greceanîi, a obţinut 46,56% din voturi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.