Dorin Chirtoacă: Alocările pentru dezvoltarea suburbiilor vor spori. ALEGERI 2015

Alocările pentru dezvoltarea suburbiilor municipiului Chişinău vor spori până la cel puţin 7 milioane de lei pentru fiecare localitate anual. Promisiunea a fost făcută de către candidatul PL la funcţia de primar al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite IPN.

„Pe parcursul a 8 ani am reuşit să majorăm alocaţiile pentru dezvoltarea suburbiilor de la câteva mii de lei până la cel puţin 5 mln de lei pentru o localitate, indiferent de apartenţa politică a administraţiei locale. Astfel în suburbiile Chişinăului a fost dezvoltată infrastructura, transportul, au fost construite apeducte, localităţile au fost gazificate. Unele suburbii au depăşit după nivelul de amenajare chiar centrele raionale”, a declarat Chirtoacă.

Candidatul PL promite că şi pe viitor nu se va ţine cont de culoarea politică la alocarea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea suburbiilor. „Nu ne interesează din ce partide vor face parte primarii. Noi vom investi în suburbii, oferindu-le un parcurs european. Oricum, în urma legerilor, aproape în toate suburbiile municipiului Chişinău, consilierii liberali deţin majoritatea”, a spus Dorin Chrtoacă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.