Doi pietoni accidentați la Strășeni. Unul a murit pe loc, altul este în comă

Doi pietoni au fost accidentați, duminică seara, pe traseul R-1, în apropierea localității Făgureni din raionul Strășeni. Impactul a fost fatal pentru bărbatul de 70 de ani, iar soția sa, în vârstă de 64 de ani, a fost internată la reanimare, transmite IPN.

Cei doi pietoni au fost loviți în plin de un Range Rover, condus de o femeie de 57 de ani. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, bărbatul și femeia traversau strada neregulamentar, într-un loc neiluminat. Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Contactată de IPN, vicedirectorul Spitalului raional Strășeni, Anastasia Filimon, a precizat că femeia a fost internată în stare extrem de gravă, fiind în comă cerebrală. Ea a suferit un traumatism asociat grav, fracturi multiple, contuzii ale organelor interne și fracturi.

„Pacienta se află în Secția de reanimare, fără dinamică. I-a fost făcută transfuzie de sânge, au fost efectuate radiografi, a fost consultată repetat de medicul neurolog, iar în prezent coordonăm, ca să vină neurochirurgul de la Chișinău, pentru că pacienta nu este transportabilă”, a precizat Anastasia Filimon.

Oamenii legii stabilesc circumstanțele în care s-a produs accidentul din Făgureni.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.