Deputata Victoria Cazacu se alătură lui Renato Usatîi

Deputata Victoria Cazacu, care a ajuns în Parlament pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate, dar care a fost exclusă din formațiune în aprilie anul curent, în urma unui scandal de corupție în care a fost implicată fiica sa, a anunțat astăzi că aderă la partidul politic Partidul Nostru, condus de Renato Usatîi, candidat la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, transmite IPN.

„Am simțit pe propria piele ce înseamnă justiția televizată. Din păcate, pe mulți din conducerea țării nu-i interesează adevărul. În ultimele luni am avut mai multe discuții cu colegii cu care am activat în PAS. Majoritatea acestor oameni, atât din Chișinău, cât și din nordul țării, mi-au recomandat să-mi continui munca împreună cu Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru”, a declarat Victoria Cazacu la un briefing de presă.

Parlamentara a avut cuvinte de laudă pentru Renato Usatîi, menționând că este un „om căruia îi pasă de toți cetățenii Moldovei” și că a demonstrat-o cu fapte, și nu o singură dată. „Cât privește PAS, a început frumos, dar la modul în care se guvernează și cum se i-au deciziile, se acumulează multă nemulțumire. Sunt nemulțumiți în fracțiunea parlamentară, dar și mai mult în organizațiile teritoriale”, a mai spus Victoria Cazacu.

Deputata a declarat că Republica Moldova are nevoie de un președinte puternic și responsabil, care să unească poporul și să protejeze cetățenii. Ea și-a exprimat convingerea că Renato Usatîi este persoana potrivită pentru această funcție.

În aprilie anul curent, Centrul Național Anticorupție a descins cu percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău într-un dosar de corupție și luare de mită. Printre vameșii cercetați era și fiica parlamentarei. După declanșarea scandalului, PAS a exclus-o pe Victoria Cazacu din formațiune și i-a cerut să-și depună mandatul de deputat, dar parlamentara a refuzat să o facă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.