De ce tinerii nu au votat în primul tur de scrutin?

Mişcarea Democraţia Acasă

Comunicat de presă


Mişcarea "Democraţia Acasă" a organizat o conferinţă de presă pentru a răspunde la întrebarea de ce tinerii nu au votat în primul tur de scrutin?

În comunicat de presă au fost relatate mai multe argumente coerente care exprimau  clar poziţia noastră. Cu regret unele instituţii de presă prin modul în care au tratat subiectul au demonstrat odată în plus lipsa de profesionalism, imparţialitate şi obiectivitate, principii fundamentale care ar trebui să stea la baza activităţii mass-media. Libertatea presei  este încă un argument din cauza căruia tinerii nu au votat. Presa a rămas şi după doi ani de la 7 aprilie, un instrument docil în mâinile politicienilor prin care este manipulată opinia publică în cel mai grosolan mod.

De fapt instituţiile la care ne referim au transmis o ştire precum că Mişcarea "Democraţia Acasă " susţine candidatul liberal.

Reiterăm încă odată poziţia noastră oficială, noi ne dorim un primar onest, corect şi competent. Un gospodar care iubeşte cetăţenii şi oraşul pe care doreşte să-l conducă. Dacă cineva regăseşte în cei doi candidaţi aceste calităţi pot vota cu inima deschisă. Pe noi tineri însă nici unul dintre pretendenţi nu ne reprezintă.

Mişcarea "Democraţia Acasă" cere de la Prime şi Alttv dezminţirea informaţiei precum că tinerii ar susţine candidatura lui Dorin Chirtoacă la funcţia de primar.

Doamne Ajută!
Chişinău,
17 iunie 2011

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.