Cunoaște candidații din circumscripția ta! Nr. 4: Râșcani, Drochia, Dondușeni

Circumscripția Nr. 4: Râșcani, Drochia, Dondușeni cuprinde teritorial orașul Râșcani și alte 18 de localități din componența raionului, nouă localități din raionul Drochia și trei localități din raionul Dondușeni. Alegătorii își vor da votul la secțiile de votare 4/1-4/54. Câștigător în circumscripția uninominală este desemnat candidatul care acumulează cel mai mare număr de voturi, indiferent de prezența la urne.

Primul pe buletinul de vot este candidatul Partidul Democrat, Iurie Urzică, medic-veterinar, președintele raionului Râșcani. Candidatul, împreună cu soția, au declarat, pentru perioada 1 ianuarie 2017-26 decembrie 2018, salarii în valoare de aproape 490 de mii de lei. Familia a mai obținut venituri din alte surse în mărime de peste 26 de mii de lei. Candidatul are în posesie mai multe terenuri extravilan, trei case de locuit și două autoturisme.

Pe locul doi este candidatul Partidului Socialiștilor, Vladimir Mizdrenc, de profesie economist, activează în Consiliul raional Râșcani și este președinte al organizației teritoriale Râșcani a PSRM. Candidatul a declarat pentru perioada 1 ianuarie 2017-29 decembrie 2018, salarii în valoare de peste 19 mii de lei, și peste 46 de mii de lei – venituri din alte surse legale. Acesta are în proprietate mai multe terenuri agricole.

Pe locul trei este Andrei Cocieru, de profesie contabil, desemnat de Partidul Politic „Şor”. În perioada 1 ianuarie 2017-31 decembrie 2018, familia candidatului a obținut din salariu aproape 74 de mii de lei, dar și peste nouă mii de lei din prime și indemnizații. Candidatul mai declară un apartament și un autoturism.
–––

Rubrica IPN „
Cunoaște candidații din circumscripția ta!” prezintă candidații înregistrați în fiecare circumscripție uninominală, în ordinea înregistrării în buletin.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.