Creditarea persoanelor juridice la „ Victoriabank” - acum şi în regim on-line


Creditarea persoanelor juridice la „ Victoriabank” - acum şi în regim on-line

Pentru a fi mai aproape de clienţii săi, dar şi pentru a economisi timpul persoanelor juridice, B.C.„Victoriabank” S.A., oferă o soluţie avantajoasă şi comodă - opțiunea de creditare on-line, aplicaţia care este disponibilă pe site-ul corporativ al băncii www.victoriabank.md.

Acum, pentru a solicita un credit de la Victoriabank, nu este necesară prezenţa fizică la bancă a reprezentantului vreunei persoane juridice, cererea de creditare este disponibilă şi în regim on-line pe site-ul corporativ al băncii. Procedura este una simplă şi rapidă, şi prevede doar completarea on-line a unui formular cu datele financiare ale companiei şi cu informaţii despre tipul, termenele şi mărimea creditul solicitat. După completarea deplină a chestionarului, este necesară doar tastarea butonului „Trimite”.

În urma analizei  informaţiilor prezentate de solicitant şi identificării cererilor viabile de către ofiţerii băncii, solicitantul va fi contactat pentru programarea unei întâlniri unde va fi analizată în detalii solicitarea şi va fi prezentată oferta băncii. Solicitanţii, cererea cărora nu a fost aprobată pentru finanţare, vor primi un mesaj prin care li se va comunica refuzul sau solicitarea de a prezenta informaţii suplimentare.

Conform rezultatelor primului semestru al anului curent , portofoliul de credite al băncii a depăşit valoarea de  4,412 mil. lei, deţinând cota de piaţă de 15.9%, cu o  dezvoltare în primul semestru de 385 mil. lei, comparativ cu 30 iunie 2010 de  717 mil. lei. Valoarea totală a activelor la 30 iunie 2011 constituie peste 7,7 mld lei, cu o dezvoltare progresistă impunătoare faţă de 31 decembrie 2010 – peste 665 mil. lei şi faţă de 30 iunie 2010 – mai mult de 1.6 mld lei.

B.C.„Victoriabank” S.A rămâne a fi un promotor al unei deserviri înalt calitative, cu o abordare individuală pentru fiecare dintre clienţii săi,  oferindu-le  o gamă vastă de produse şi servicii bancare întru satisfacerea necesităţilor şi creşterii financiare continue.

B.C „Victoriabank” S.A/ şi-a început activitatea la 22 decembrie 1989, fiind prima bancă comercială din Republica Moldova. Pe parcursul activitaţii sale, Victoriabank şi-a câstigat reputaţia unui partener de incredre  atât pentru clienţii din ţară, cât şi pentru instituţiile financiare internaţionale. Cu numele Victoriabank este asociată stabilirea noilor standarde pe piaţa bancară şi întroducerea în premieră a unor servicii şi produse noi pentru Republica Moldova, cum ar fi primul card bancar, primul bancomat, primul POS-terminal, primul proiect de reduceri, etc.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.