Crăciun fericit și An Nou binecuvântat, stimați Abonați!

Mult stimați Abonați și Parteneri ai Agenției de presă IPN, 

Vă rugăm să acceptați cele mai călduroase urări cu ocazia Sărbătorilor de iarnă care marchează și hotarul dintre un an vechi și un An Nou! Vă dorim și sperăm mult ca sărbătorile ce vin să vă aducă maximum de siguranță și prosperitate pentru dvs. și instituția pe care o reprezentați.

În perioada sărbătorilor de iarnă, gândurile noastre se întorc cu recunoștință spre cei care au fost alături de noi, inclusiv în momentele de cumpănă prin care a trecut Agenția IPN și echipa sa. Acest Crăciun este o ocazie specială de a vă reaminti cât de mult însemnați pentru noi. Doar cu suportul și susținerea dumneavoastră, Agenția noastră de presă își poate permite să continue să livreze către abonații și cititorii săi știri și articole echidistante, fără culoare politică și fără urme de propagandă sau manipulare.

Vă mulțumim că ați fost, sunteți și sperăm că veți fi în continuare un sprijin de încredere în activitatea noastră profesională.

Cu această ocazie, anunțăm și lansarea în cel mai scurt timp a unui nou site www.ipn.md, pe care-l vrem mult mai vizibil, mai funcțional și comod pentru utilizare de către dumneavoastră. Acum știrile noastre vor ajunge la și mai mulți consumatori calificați de informație, iar navigarea pe portalul nostru va deveni mai accesibilă.

De asemenea, vrem să aflați despre cele două proiecte pe care le-a conceput IPN la acest sfârșit de an și le lansează în anul ce vine. Este vorba despre „IPN Kids”, un compartiment de știri cu și pentru copii, ceea ce constituie o premieră pentru Republica Moldova, precum și emisiunea video „Viața dincolo de bariere”, care va aborda subiecte sociale actuale din țara noastră, preponderent referitoare la persoanele din grupurile social-vulnerabile. În cazul în care veți dori să contribuiți la dezvoltarea și creșterea celor două proiecte, vom primi cu drag orice sugestie, propunere, recomandare.

Cu apreciere sinceră pentru prietenia și bunăvoința dumneavoastră -

Echipa Agenției de presă IPN

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.