Constantin Butucel promite să transforme capitala într-un oraș curat, sigur și confortabil

Constantin Butucel, care candidează la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Acasă Construim Europa, promite să găsească cele mai bune soluții pentru a transforma capitala într-un oraș curat, sigur, modern și confortabil. Pentru aceasta, va prelua experiența din Olanda, țară în care se află de 12 ani și unde dezvoltă o afacere, transmite IPN.

„Printre prioritățile mele în calitate de candidat la funcția de primar general sunt: eficiența transportului public, reorganizarea drumurilor pentru a rezolva problema ambuteiajelor, crearea pistelor pentru bicicliști, dar și dezvoltarea culturii ciclismului. La fel, priorități sunt și amenajarea locurilor de odihnă, a locurilor de joacă pentru copii, iluminatul stradal, construcția și amenajarea grădinițelor și a altor instituții de învățământ modern”, susține candidatul PACE.

Acesta mai punctează printre priorități crearea unui climat favorabil pentru business și reorganizarea întreprinderilor municipale în unele moderne și profitabile. De asemenea, vrea să implementeze proiecte urbanistice îndrăznețe, cu design neordinar, care ar putea proslăvi Chișinăul la nivel mondial.

Constantin Butucel susține că este gata să revină cu familia la Chișinău pentru a se implica în transformarea orașului într-o capitală europeană. „Îmi doresc să facem o echipă cu toți locuitorii municipiului Chișinăului”, a mai spus candidatul.

Constantin Butucel candidează la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Acasă Construim Europa, care este condus de fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, cercetat penal în Republica Moldova. Conform tragerilor la sorți, Butucel urmează să fie cu numărul 3 în buletinul de vot.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.