Congresul Civic și-a anunțat candidatul la șefia capitalei

Congresul Civic și-a prezentat candidatul la șefia capitalei. Este vorba despre fostul deputat al Partidului Comuniștilor, Mihail Poleanschi, transmite IPN.

Congresul Civic menționează că Mihail Poleanschi are 43 de ani, s-a născut în Chișinău și este conducătorul organizației municipale a partidului. El este de meserie antropolog și jurnalist și a fost deputat în mai multe legislaturi.

Până acum, șapte formațiuni și-au prezentat candidații pentru funcția de primar general al capitalei. Partidul Acțiune și Solidaritate l-a prezentat în calitate de candidat pe deputatul Lilian Carp, vicepreședintele PAS, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr – pe fostul viceprimar al capitalei, Victor Chironda, iar Coaliția pentru Unitate și Bunăstare – pe Ion Bulgac, președintele organizației de tineret CUB. Partidul Liberal l-a prezentat în calitate de candidat pe Ion Purice, care este vicepreședinte al formațiunii, Partidul Social Democrat European pe fostul pretor al sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, iar Partidul Socialiștilor pe deputatul Adrian Albu. De asemenea, în cursa pentru șefia capitalei și-a anunțat participarea președintele Partidului „Puterea Oamenilor”, ex-primarul interimar, Ruslan Codreanu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.