COMUNICAT DE PRESA

                                                                                                    

 

 

 

 

 

                                                                         

                COMUNICAT  DE  PRESA

Potentialul sedintelor de lucru, in calitatea lor de instrument de luare a deciziilor si eficientizare a procesului de management, nu este in deplina masura valorificat de catre conducerea IPNA Compania „Teleradio-Moldova”. Concluzia deriva din analiza datelor   monitorizarii efectuate de Asociatia Presei Electronice (APEL) in perioada iulie -  septembrie 2012.

Monitorizarea a cuprins, de asemenea, principalele editii informative difuzate de Radio Moldova si Tv Moldova 1 in lunile iulie-august 2012. Potrivit rezultatelor, calitatea programelor de actualitati atat la Radio Moldova, cat si la TV Moldova 1 s-a mentinut, in general, la acelasi nivel, atestat in cadrul monitorizarilor anterioare. Cu toate acestea, datele monitorizarii releva ca la Radio Moldova, pe anumite segmente, calitatea stirilor a sporit, iar la Tv Moldova 1, dimpotriva, a scazut.   

Studiul, care constituie o premiera, a fost efectuat in cadrul proiectului „Monitorizarea gestionarii reformelor initiate la IPNA Compania „Teleradio-Moldova”, proiect sustinut de Programul Mass-Media al Fundatiei Soros-Moldova.

APEL va monitoriza gestionarea reformelor la radiodifuzorul public national timp de 12 luni. De fiecare data, rapoartele monitorizarii vor fi facute publice si plasate pe site-ul www.apel.md 

25 septembrie 2012                                                                          Asociatia Presei Electronice

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.