CCA s-a autosesizat cu privire la întreruperea semnalului unor posturi TV

Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a autosesizat în privinţa informaţiilor apărute în presă, în seara zilei de 20 ianuarie, cu privire la întreruperea semnalului unor posturi de televiziune autohtone din grila de programe a distribuitorului de servicii Moldtelecom, transmite IPN.

Preşedintele CCA, Dinu Ciocan, a declarat, la începutul şedinţei de astăzi, 21 ianuarie, că pe parcursul zilei va fi făcut un demers oficial către distribuitorul de servicii Moldtelecom şi va fi efectuată o verificare, iar ulterior va fi oferită şi o reacţie în privinţa acestui subiect.

Dinu Ciocan a făcut un apel către toţi distribuitorii de servicii din ţară să-şi respecte listele de canale aprobate de CCA şi să nu excludă din lista de canale posturile de televiziune, în special cele autohtone. „În cazul apariţiei unor defecţiuni tehnice sau de altă natură să le remedieze imediat şi să informeze Consiliul Coordonator al Audiovizualului”, a precizat Dinu Ciocan.

Într-un comunicat de presă al CCA, se menţionează, că în conformitate cu informaţiile parvenite din presă a fost întrerupt semnalul posturilor de televiziune: „Moldova-1”, „Canal 2”, „Canal 3”, „Pro TV Chişinău”, „Jurnal TV”, „Publika TV” şi „Prime” din grila Moldtelecom. Totodată, se mai menţionează că acest caz va fi investigat şi examinat în conformitate cu normele legale.

  • dinu ciocan, apel catre distribuitorii de servicii. mp3.mp3
  •     0
  •   

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.