Aur şi argint pentru Special Olympics Moldova

Echipa Moldovei a obținut 6 medalii de aur, argint și bronz la Special Olympics Summer European Games 2014. Participarea echipei noastre a fost posibilă datorită suportului oferit de Mobiasbancă – Groupe Societe Generale și EFES Moldova, care au acoperit cheltuielile pentru transport și le-au oferit participanților tricouri și chipiuri.

Special Olympics Summer European Games 2014 a avut loc în Antwerp, Belgia, în perioada 9-20 septembrie. Moldova a fost reprezentată de o echipă de 18 persoane. Atleții moldoveni – copii cu dezabilități de intelect – au obținut medalii la mai multe discipline: înot - 2 medalii de aur; atletica ușoară - 2 medalii de aur, 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz; tenis de masă – 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz; bocce –locul 4.

„Numai datorită suportului oferit de Mobiasbancă și EFES Moldova, acești copii au avut posibilitatea de a participa la competițiile europene. Vă mulțumim mult și vă dorim succese și prosperare”, a spus Alexandra Danilcenco, președintele Special Olympics Moldova. În cadrul competițiilor europene au participat copii cu dezabilități de intelect din 55 de țări.

Special Olympics Moldova a fost fondată în 1994, astăzi reunind peste 2500 de copii cu dezabilități intelectuale din toată țara, care participă la antrenamente și competiții în 8 tipuri de sport: înot, tenis de masă, atletică ușoară, fotbal masculin și feminin, baschet, volei și bocce.

Mobiasbancă este o bancă comercială universală, care deservește peste 106.000 de clienţi activi în sectorul corporativ, IMM-urilor și de retail prin intermediul unei rețele de 56 de unităţi.

EFES Moldova este unul dintre cei mai mari investitori străini din Republica Moldova și cel mai mare producător local de bere.

Serviciul de presă Mobiasbancă – Groupe Societe Generale

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.