Au fost constituite consiliile electorale de circumscripție

Consiliile electorale de circumscripție electorală municipale Chișinău și Bălți și consiliile electorale de circumscripție raionale au fost constituite. Comisia Electorală Centrală a stabilit componența numerică și a confirmat componența nominală a acestora, transmite IPN.

Conform deciziei CEC, președintele consiliului electoral de circumscripție va asigura convocarea primei ședințe care se va desfășura cel târziu în data de 18 septembrie. Ulterior, consiliile vor face publică informația privind locul (biroul), data și ora primirii documentelor de înregistrare în calitate de concurent electoral.

Până la 21 septembrie, consiliul electoral va constitui circumscripțiile electorale de nivelul întâi, iar până pe 26 septembrie – consiliile electorale de circumscripție de nivelul întâi. Secțiile de votare vor fi constituite până pe 1 octombrie, iar birourile electorale ale secțiilor de votare – până la 11 octombrie.

CEC a stabilit și confirmat componența numerică și nominală a Consiliului electoral al circumscripției electorale municipale Chișinău nr. 1. Din Consiliu fac parte 11 membri, iar președinte a fost desemnată Viorica Gadîmba, juristă de meserie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.