Aproape 9 ani de închisoare pentru șoferul care a provocat accidentul în care a murit o tânără și copilul ei

Șoferul care a provocat accidentul de la Ghidighici, în care a murit o tânără și copilul ei de 7 luni, a fost condamnat la 8 ani și 10 luni de închisoare, cu executare în penitenciar de tip deschis. Accidentul a avut loc în luna iunie a acestui an, iar conducătorul auto era beat, transmite IPN.

Procuratura Generală precizează că tânărul a fost recunoscut vinovat că a urcat la volan beat și a depășit limita de viteză pe strada Victoriei din Ghidighici, municipiul Chișinău. S-a mai constatat că șoferul nu a manifestat prudența sporită la trafic, nu a ţinut cont de totalitatea factorilor ce caracterizează condițiile rutiere, iar drept urmare s-a ciocnit cu un alt mijloc de transport în care se afla șoferul și trei pasageri.

Doi pasageri, o femeie de 30 de ani și copilul ei de 7 luni, au decedat la fața locului. Al treilea pasager, un copil de 4 ani, a suferit vătămări corporale medii.

Sentința pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Chișinău.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.