Angajaţii Coca-Cola şi familiile lor au ajutat la salubrizarea râului Bâc

Chişinău, 20 aprilie – Peste 150 de persoane, angajaţi ai companiei Coca-Cola Hellenic Moldova şi membri ai familiilor acestora şi-au unit forţele pentru a curăţa de deşeuri o porţiune a râului Bâc. Cei care au decis să ajute la curăţarea malurilor râului au fost ajutaţi de lucrători ai Asociaţiei „Spaţii Verzi” din capitală.

Diana Petrea, specialist relaţii publice şi comunicare Coca-Cola Hellenic Moldova, a spus că angajaţii companiei împărtăşesc valorile acesteia, ceea ce îi motivează să susţine iniţiative de acest gen. „Coca-Cola este o companie care utilizează resursele de apă şi am decis să ajutăm la curăţarea acestei zone. Nu este pentru prima dată când facem astfel de acţiuni, cel puţin odată pe an ieşim cu angajaţii şi participăm la o activitate de salubrizare”, a remarcat Diana Petrea.

Compania Coca-Cola Hellenic Moldova, de obicei, iniţiază propriile proiecte de salubrizare, iar de data aceasta s-a alăturat unui proiect iniţiat de Asociaţia „Spaţiile Verzi” privind salubrizarea teritoriului capitalei. „Acest proiect are loc pe parcursul întregii luni aprilie şi am ales o zi în care să lucrăm şi noi”, a comunicat specialistul pe comunicare al companiei.

Anul trecut angajaţii companiei au făcut ordine în parcul „La izvor”, iar la râul Bâc sunt pentru prima dată.

Compania Coca-Cola Hellenic Moldova a avut mai multe opţiuni pentru a ajuta la salubrizare. „Suntem oameni dornici să facem ceva bun, să vedem rezultatul muncii. Ni s-a spus că aici este situaţia cea mai deplorabilă şi că ne va fi frică să ne implicăm aici. Dar ne-am mobilizat şi am ajutat la curăţarea malurilor râului”, a spus specialistul relaţii publice şi comunicare Coca-Cola Hellenic Moldova.

Salubrizarea râului Bâc de către angajaţii Coca-Cola Hellenic Moldova şi familiile lor a început de la str. Grădina Botanică şi a continuat până la Piaţa Domus. În final, de pe malurile râului au fost adunate trei remorci de deşeuri de toate genurile.

Cei care au venit cu copiii spun că vor să le educe spiritul civic şi să-i înveţe să protejeze natura.

Coca-Cola Hellenic Moldova

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.